Anasayfa  I  Kurumsal  I  Sosyal

SANAYİ GAZ

sosyal medyada

paylaş

 

LPG’nin (Sanayi Gaz) tüketiciye tüplü ve dökme olarak iki ayrı satış şekli vardır.“Dökmegaz”, tüplü satıştan farklı olarak, LPG’nin tüketiciye kamyon-tankerlerle ulaştırılması ve kullanım yerindeki tanklarda depolanması esaslarına dayanan satış şeklidir.


LPG, dökme olarak yaygın bir kullanım alanına sahiptir. Endüstride sıcak su ve buhar üretiminde, ısıl işlemlerde, kurutma, lehimleme, kesme, kaynak gibi çeşitli proseslerde dökme LPG kullanmak mümkündür. Örneğin, cam endüstrisinde şekil verme, tavlama gibi proseslerde; seramikçilikte pişirme işleminde; tekstil sanayinde kurutma ve ütülemede, metal endüstrisinde ön ısıtmada, metalin ergitilmesinde; tarım ve hayvancılıkta ısıtma amacıyla dökme LPG kullanılmaktadır.


Bunun yanı sıra, konutlarda ve turizmde dökme LPG ısınma, sıcak su, pişirme ve buhar üretimi için gerekli enerji ihtiyacını karşılar; enerji üretiminde de kojenerasyon tesislerinde dökme LPG kullanımı giderek yaygınlaşmaktadır.

Yeni Sayfa 1
Europet A.Ş.

Anasayfa  I  Kurumsal  I  Sosyal

Anasayfa  I  Kurumsal  I  Sosyal Sorumluluk  I  Haberler  İletişim  I  Pompa Fiyatları  I Bayi Ağı  Kampanyalar  I  Ürünler  I Bayi Portalı

Eurogaz Gaz Dağıtım A.Ş.
A: Duruca Mah. E-24 Karayolu No: 15 Nusaybin /  Mardin / Türkiye
T: 0 482 416 00 09          F: 0 482 416 00 09
W:www.ogaz.com.tr  E: info@ogaz.com.tr